Download lagu DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU Mp3

DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU

Listen: 107

Duration: 04:57

MP3 size: 6.8 MB

Lirik Lagu KUATNO AKU oleh DENNY CAKNAN feat ILUX ID :

kowe sing biyen tau ning atiku
sing tau gawe seneng uripku
saiki wes.. lungo..
di sanding wong liyo
mergo ra ono restune wong tuwo

setiaku wes ra kurang kurang
sayangku ning kowe yo te..nanan
rasane a..bot.. nerimo kenyataan
kepekso pisah mergo keadaan

wes cukup.. aku sadar diri
tak terimo.. karo gede ati..

Reff :

Gusti paringono kuat atiku iki
kelangan wong seng paling tak sayangi
Gusti paringono terang dalan uripku
nerimo kahanane koyo ngene akhire
Gusti.. kuatno aku



Download Lagu KUATNO AKU Mp3 lirik DENNY CAKNAN feat ILUX ID KUATNO AKU Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu DENNY CAKNAN feat ILUX ID KUATNO AKU Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home