Download lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu Mp3

Denny Caknan - Sugeng Dalu

Listen: 171

Duration: 06:00

MP3 size: 8.24 MB

Lirik Lagu Sugeng Dalu oleh Denny Caknan :

Sugeng dalu, ati seng mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liyane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngerusak tatanan ati sing wis pengen lali
Karo gedhe duwure balunganmu

Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjani

Udan tangise ati, saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang
Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo

Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni
Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni

Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjani
Udan tangise ati, saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan

Kowe sing tak sayang-sayang
Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati sing mbok paringi

Wis cukup ra bakal tak baleni
Perihe ati sing mbok paringi
Ora tak baleni



Download Lagu Sugeng Dalu Mp3 lirik Denny Caknan Sugeng Dalu Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Denny Caknan Sugeng Dalu Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home