Download lagu Denny Caknan - Tanpo Tresnamu Mp3

Denny Caknan - Tanpo Tresnamu

Listen: 103

Duration: 04:42

MP3 size: 6.45 MB

Lirik Lagu Tanpo Tresnamu oleh Denny Caknan :

Biyen seneng
Bareng karo kowe
Biyen susah
Tetep karo kowe

Saiki wis bedo
Kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku
Nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nerimo karo putusane

Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu
Nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nerimo karo putusane

Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu
Nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Kepiye maneh caraku
Ngelalekno esem guyumu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu
Ming sepi tanpo tresnamu



Download Lagu Tanpo Tresnamu Mp3 lirik Denny Caknan Tanpo Tresnamu Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Denny Caknan Tanpo Tresnamu Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home