Download lagu DIDI KEMPOT feat. DENNY CAKNAN - LAYANG KANGEN Mp3

DIDI KEMPOT feat. DENNY CAKNAN - LAYANG KANGEN

Listen: 75

Duration: 05:19

MP3 size: 7.3 MB

Lirik Lagu LAYANG KANGEN oleh DIDI KEMPOT feat. DENNY CAKNAN :

Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ora kroso netes eluh neng pipiku
Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekanku
Ora maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo arep turu angel merem
Ora maido sopo wong sing ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku
Umpomo tanganku dadi
Suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo
Kahananku
Cah ayu entenono tekaku
Ora maido sopo wong sing
Ora kangen
Adoh bojo arep turu angel
Merem
Ora maido sopo wong sing
Ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro
Pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku
Cah ayu, entenono tekaku



Download Lagu LAYANG KANGEN Mp3 lirik DIDI KEMPOT feat. DENNY CAKNAN LAYANG KANGEN Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu DIDI KEMPOT feat. DENNY CAKNAN LAYANG KANGEN Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home