Download lagu Happy Asmara - Lilakno Lungaku Mp3

Happy Asmara - Lilakno Lungaku

Listen: 183

Duration: 05:23

MP3 size: 7.39 MB

Lirik Lagu Lilakno Lungaku oleh Happy Asmara :

Aku ora nyongko bakal ngene akhire
Dadi mlaku dewe-dewe
Mergo tresno ra iso di peksakno
Ati ikhlas lan nrimo legowo

Senajan kowe lungo, dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagio
Mantepke atimu kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep iso
Mugo leh restune wong tuo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe-dewe kowe wes karo liyane
Mugo Gusti maringi restune

Senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagio
Mantepke atimu kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep iso
Mugo leh restune wong tuo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe-dewe kowe wes karo liyane
Mugo Gusti maringi restune

Mugo Gusti maringi restune
Mugo Gusti maringi restune




Download Lagu Lilakno Lungaku Mp3 lirik Happy Asmara Lilakno Lungaku Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Happy Asmara Lilakno Lungaku Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home