Download lagu Nella Kharisma - Aku Iki Sopo Mp3

Nella Kharisma - Aku Iki Sopo

Listen: 90

Duration: 04:39

MP3 size: 6.39 MB

Lirik Lagu Aku Iki Sopo oleh Nella Kharisma :

aku iki sopo dudu sopo sopo

nanging atiku dadi loro

nyawang awakmu dilarani

neng ngarep moto iki

perih ati ra tego ngingeti

masiyo aku ora iso nduweni

awakmu sedih atiku melu perih

aku iki sopo dudu apa apamu

nanging ati iki

mendem perih

aku iso opo dudu apa apamu

awakmu isih sayang dek'e



Download Lagu Aku Iki Sopo Mp3 lirik Nella Kharisma Aku Iki Sopo Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Nella Kharisma Aku Iki Sopo Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home