Download lagu Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang Mp3

Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang

Listen: 138

Duration: 05:41

MP3 size: 7.8 MB

Lirik Lagu Bisane Mung Nyawang oleh Nella Kharisma :

bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
bisane mung ngangen, sing biso nduweni
riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

opo iki wis takdire bisane mung nyawang
kadung mulo wis takdire lilo isun lilo

bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
bisane mung ngangen, sing biso nduweni
riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

opo iki wis takdire bisane mung nyawang
kadung mulo wis takdire lilo isun lilo
lilo isun lilo, lilo isun lilo



Download Lagu Bisane Mung Nyawang Mp3 lirik Nella Kharisma Bisane Mung Nyawang Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Nella Kharisma Bisane Mung Nyawang Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home