Download lagu Nella Kharisma - Dalan Liyane Mp3

Nella Kharisma - Dalan Liyane

Listen: 110

Duration: 04:52

MP3 size: 6.68 MB

Lirik Lagu Dalan Liyane oleh Nella Kharisma :

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan

Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune
Koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun



Download Lagu Dalan Liyane Mp3 lirik Nella Kharisma Dalan Liyane Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Nella Kharisma Dalan Liyane Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home