Download lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto Mp3

Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto

Listen: 15167

Duration: 05:29

MP3 size: 7.53 MB

Lirik Lagu Banyu Moto oleh Nella Kharisma feat. Dory Harsa :

"Mas, tungakne aku yo, mugo-mugo kabeh lancar"
"Sing semangat, jaga mood, berdo'a, Gusti berkahi"
'Cantik, ya? Oh, pinter ya?'
"Berdoa ya, dah"

Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani
Nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan 'kan kau buktikan?
Tresno tulus yo mung kanggo awakku?
Sampai mati 'kan kupastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu
Tresnaku

Hoo-oo-oo

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan 'kan kau buktikan?
Tresno tulus yo mung kanggo awakku?
Sampai mati 'kan kupastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan 'kan kau buktikan?
Tresno tulus yo mung kanggo awakku? (Ho-o)
Sampai mati 'kan kupastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe ayeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu
Tresnaku

'Sampean golek iki to?'
'Awakmu muleh kok ora ngabari aku?'

'Lah jarene aku tulang rusukmu'
'Sak ado-adoe aku, aku musti bali'

"Ndi gelangku?"
"Apa ijolke?"
"Di jolke opo?"
"Tak ijol iki"

Sampai kapan kau buktikan
Tresno tulus yo kanggo awakku?
Sampai mati kan kupastikan



Download Lagu Banyu Moto Mp3 lirik Nella Kharisma feat. Dory Harsa Banyu Moto Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa Banyu Moto Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home