Download lagu Nella Kharisma - Kangen Nickerie Mp3

Nella Kharisma - Kangen Nickerie

Listen: 84

Duration: 07:35

MP3 size: 10.41 MB

Lirik Lagu Kangen Nickerie oleh Nella Kharisma :

aku nangis, aku kangen
janjine mbiyen kowe seneng
neng nickerie tak enteni
gek muliho neng kene aku ngenteni

sepine wengi iki
neng kene aku ngenteni
kesuwen suwene wes pirang sasi
neng nickerie kowe ra bali

opo aku salah
naliko urip sak omah

rembulan sing ngilo ono segoro
padhangono ati kulo
pujaan hatiku ra teko teko
neng nickerie ndang muliho


opo aku salah
naliko urip sak omah

aku nangis, aku kangen
janjine mbiyen kowe seneng
neng nickerie tak enteni
gek muliho neng kene aku ngenteni

rembulan sing ngilo ono segoro
padhangono ati kulo
pujaan hatiku ra teko teko
neng nickerie ndang muliho

opo aku salah
naliko urip sak omah

aku nangis, aku kangen
janjine mbiyen kowe seneng
neng nickerie tak enteni
neng nickerie gek enggal bali

rembulan sing ngilo ono segoro
padhangono ati kulo
pujaan hatiku ra teko teko
neng nickerie ndang muliho

opo aku salah
naliko urip sak omah

aku nangis, aku kangen
janjine mbiyen kowe seneng
neng nickerie tak enteni
neng nickerie gek enggal bali



Download Lagu Kangen Nickerie Mp3 lirik Nella Kharisma Kangen Nickerie Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Nella Kharisma Kangen Nickerie Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home