Download lagu Nella Kharisma - Wong Sepele Mp3

Nella Kharisma - Wong Sepele

Listen: 193

Duration: 06:05

MP3 size: 8.35 MB

Lirik Lagu Wong Sepele oleh Nella Kharisma :

Duh abote kahanane uripku
Kudu nandang loro
Dipandang sesiseh moto

Yen takdire kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine


Kadang pingin ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kui pancen bedo-bedo


Dedel duwel ati
Nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo njalani uripku iki

Jujur sedih uripku koyo mengkene
Sugih waras durung tau tak rasakke
Urip dewe tresno ra ono sing gape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele


Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati
Ra iso tak bendung


Yen takdire kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine


Kadang pingin ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kui pancen bedo-bedo


Dedel duwel ati
Nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo njalani uripku iki


Jujur sedih urepku koyo mengkene
Sugeh waras durong tau tak rasakke
Urip dewe tresno ra ono sing mggape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele


Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
tangise ning ati
ra iso tak bendung..


Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati
Ra iso tak bendung


Aku pancen wong sepele
Nanging bakal tak buktekke
Dadi uwong ojo seneng nyepelekke



Download Lagu Wong Sepele Mp3 lirik Nella Kharisma Wong Sepele Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Nella Kharisma Wong Sepele Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home