Download lagu NEW MONATA - LOS DOL (COVER) RATNA ANTIKA Mp3

NEW MONATA - LOS DOL (COVER) RATNA ANTIKA

Listen: 488

Duration: 06:44

MP3 size: 9.25 MB

Lirik Lagu LOS DOL (COVER) RATNA ANTIKA oleh NEW MONATA :

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

tak gawe los dol blas aku ra rewel
nyanding sliramu sing angel disetel
tutuk – tutuk no chatingan karo wong liyo
rapopo, aku ra gelo,

kok tutup – tutupi, nomere mbok ganti
firasat ati angel di apusi
senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti



reff :
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu




Download Lagu LOS DOL (COVER) RATNA ANTIKA Mp3 lirik NEW MONATA LOS DOL (COVER) RATNA ANTIKA Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu NEW MONATA LOS DOL (COVER) RATNA ANTIKA Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home