Download lagu Safira Inema - Ndasku Mumet Ndasmu Piye Mp3

Safira Inema - Ndasku Mumet Ndasmu Piye

Listen: 348

Duration: 04:53

MP3 size: 6.71 MB

Lirik Lagu Ndasku Mumet Ndasmu Piye oleh Safira Inema :

Yen tak pikir pikir, tak terus terusne
Raono gunane, raono untunge
Tiwas sirah mumet pikiran sumpek
Mending nyanyi wae nentremke pikirane

Jika ku pikir pikir, ku terus teruskan
Tiada gunanya, tiada untungnya
Daripada kepala pusing, pikiran sumpek
Mending nyanyi saja menentramkan pikiran

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tonggo omong nongo
Aku bingung piye solusine
Masalah raono entek’e
Sabendino tumpuk undung koyo boto

Bertemu teman bilang begini
Bertemu tetangga bilang begitu
Aku bingung bagaimana solusinya
Masalah tiada habisnya
Setiap hari menumpuk seperti batu bata

Sego liwet lawuh tempe
Ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe
Bathukku anget bathukku piye

Nasi liwet lauk tempe
Kepalaku pusing kepalamu bagaimana
Benang ruwet dipakai merajut
Dahiku hangat dahimu bagaimana

Kenikir ning sor wit kates
Yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan
Mikir terus iso edan

Kenikir di bawah pohon pepaya
Jika dipikir bisa gila
Ada tikus naik sedan
Berfikir terus bisa gila

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tangga omong nongo
Aku bingung piye solusine
Masalah raono entek’e
Sabendino tumpuk undung koyo bata

Sega liwet lawuh tempe,
ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe,
bathukku anget bathukku piye

Kenikir ning sor wit kates,
yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan,
mikir terus iso edan

Ndasku mumet ndasmu piye,
ndasku mumet ndasmu piye
Ndasku mumet ndasmu piye



Download Lagu Ndasku Mumet Ndasmu Piye Mp3 lirik Safira Inema Ndasku Mumet Ndasmu Piye Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Safira Inema Ndasku Mumet Ndasmu Piye Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home