Download lagu Vita Alvia - Los Dol (Official Music Video) Mp3

Vita Alvia - Los Dol (Official Music Video)

Listen: 110

Duration: 04:33

MP3 size: 6.25 MB

Lirik Lagu Los Dol (Official Music Video) oleh Vita Alvia :

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

tak gawe los dol blas aku ra rewel
nyanding sliramu sing angel disetel
tutuk – tutuk no chatingan karo wong liyo
rapopo, aku ra gelo,

kok tutup – tutupi, nomere mbok ganti
firasat ati angel di apusi
senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti

reff :
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu



Download Lagu Los Dol (Official Music Video) Mp3 lirik Vita Alvia Los Dol (Official Music Video) Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Vita Alvia Los Dol (Official Music Video) Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home